Een luxe bubbelbad

bubbelbad

Het was altijd al een droom van mij om een prachtige tuin te hebben waarin in een bubbelbad ingebouwd was. Ik vind het namelijk heerlijk om een paar uur lekker in warm water te ontspannen met een lekker drankje en in gezelschap van vriendinnen. Nu mijn man en ik eindelijk een huis hebben gekocht met een grote tuin, kan die droom eindelijk uitkomen. Zelf dingen ontwerpen en inrichten vond ik ook heel erg leuk dus ik besloot om zelf een tekening te maken waarin ik al mijn wensen kon verwerken. Met het ontwerp op zak maakte ik een afspraak bij een bedrijf is jacuzzi’s verkocht.

bubbelbad

Een prachtig resultaat

Het bedrijf was erg onder de indruk van mijn ontwerp en samen gingen wij opzoek naar een bubbelbad wat het beste aansloot op mijn ontwerp. Na een aantal opties te hebben bekeken viel mijn oog op een grote die heel mooi verlicht was. Dit was precies wat ik zocht vertelde ik de medewerker. Samen maakte wij een plan wanneer zij de jacuzzi zouden gaan inbouwen in mijn achtertuin. Enkele weken later zag mijn tuin er echt verschikkelijk mooi uit. Ik kon niet geloven dat mijn droom eindelijk werkelijkheid was geworden.